Vragen over isolatie? mail...

Bijzondere dakterrassen in Londen


In Londen hebben ze bijzondere dakterrassen, deze leveren een spectaculaire vergezicht over de stad. Wij hebben de mooiste op een rijtje gezet.

In Londen hebben ze bijzondere dakterrassen, deze leveren een spectaculaire vergezicht over de stad. Wij hebben de mooiste op een rijtje gezet:

SushiSamba

Gelegen op de 38ste en 39ste verdieping van de Heron Tower, serveert SushiSamba een mix uit de Japanse, Braziliaanse en Peruviaanse keuken en kun je hiervan genieten op het hoogste buitenterras van Groot-Brittannië. Vanaf het terras heb je uitzicht over de Canary Wharf en het olympisch stadion.
 SushiSamba
Foto: sushisamba.com
Radio Rooftop
De Radio Rooftop bar ligt op de tiende etage van het ME London hotel. Het biedt een van de mooie uitzichten over de stad; de Tower Bridge, the Shard, Somerset House en de Houses of Parliament. 
Radio%20Rooftop%20Bar
Foto: Tripadvisor
Boundary
Boundary is een andere in Shoreditch gelegen bar, maar is wat chiquer dat de Queen of Hoxton. De bar is geopend van 's middags tot half twaalf in de avond, het hele jaar door, ongeacht het weer, of van tien uur tot half twaalf in het weekend. Bloemen, wilde kruiden en houthaarden sieren de Rooftop Bar & Grill. Deze plek is een kalmerende onderbreking op de chaotische straten beneden. 
Boundary
Foto: thetimes.co.uk
Coq d’Argent
Midden in het hart van de stad, vind je Coq d'Argent. Met prachtige uitzichten over St Paul's en the Gherkin. Op het terras is een grasmat aangelegd die goed wordt bijgehouden, net als de struiken. Van maandag tot en met zaterdag is de bar open tot elf uur, op zondag tot vijf uur.
Coq%20d'Argent
Foto: coqdargent.co.uk
Dalston
Roof Park Net als de Queen of Hoxton, is het Dalston Roof Park in London-oost een perfecte plek voor degene die een casual, relaxte sfeer zoekt. De uitzichten zijn niet spectaculair, het gebouw is daar niet hoog genoeg voor, maar de bar doet je wel even ontsnappen aan het drukke stadsleven. Ook worden er films gedraaid. Gasten mogen helpen met het onderhoud van de tuin, mogen er een volkstuintje aanleggen en evenementen houden. Je moet wel een 'vriend' van de bar zijn voordat je er naar binnen kunt, hetgeen inhoudt dat je lid moet worden voor een klein bedrag (€3,65).
Dalston%20Roof%20Park 
Foto: facebook
Queen
Elizabeth Hall Roof Garden Een verborgen juweeltje op Southbank Centre is de Queen Elizabeth Hall Roof Garden. De London Eye is op steenworp afstand en de uitzichten op de rivier zijn gewoonweg fantastisch. De daktuin - met groenten, fruitbomen en bloemen - brengen je meteen in een zomerstemming. Het dakterras is open van tien uur in de ochtend tot tien uur 's avonds.
Queen%20Elizabeth%20Hall%20Roof%20Garden
Foto: southbankcentre.co.u
Frank’s Café and Campari Bar
Ondanks de ligging op de tiende verdieping van een multi-parkeergarage in Peckham, is Frank’s Café and Campari Bar - alleen open in de zomer - een geweldige plek voor uitzichten over Londen vanuit het zuiden. Het terras is nagenoeg onoverdekt, dus ga er niet naartoe als je donkere wolken ziet. 
Frank’s%20Café%20and%20Campari%20Bar
Foto: b3designers.co.uk
Bron tekst: The Travel Telegraph/Telegraaf


Datum: 16-07-'14

Terug naar overzicht