Vragen over isolatie? mail...

Bij ontbreken energielabel geen overdracht Notaris


Notarissen zouden moeten kunnen ingrijpen als de verkoper van een huis geen energielabel heeft geregeld. Dat zegt directeur Hans van der Ploeg van brancheorganisatie VBO Makelaar dinsdag tegen radiozender BNR.

Lees verder

Advies inspecteer dak woonhuis vakantieganger


Na de julistorm van zaterdag adviseert het Verbond van Verzekeraars familie, vrienden en buren van mensen die op vakantie zijn een kijkje te nemen bij hun woonhuis.

Lees verder

Het platdak isoleren met de juiste dak isolatie loont


De spaarrente staat met 1 ą 1,5 procent op het laagste niveau van de afgelopen tien jaar.

Lees verder

Geld lenen voor isoleren van koopwoning moet makkelijker


Kamerlid Nijboer van de PvdA vind dat de huidige banken juist gemakkelijker extra geld moeten lenen aan mensen die hun huis beter willen isoleren.

Lees verder

Per 1 november minder bouwvergunningen nodig


Het wordt een stuk eenvoudiger om iets aan of bij een huis te bouwen. De ministers Schultz en Blok versoepelen de huidige regels per 1 november.

Lees verder

6 maanden extra lage btw op verbouw & onderhoud daken


Het lage btw-tarief op verbouwingen en renovaties wordt met een half jaar verlengd. Dat hebben kabinet en bevriende oppositie afgesproken tijdens het overleg over de begroting van volgend jaar

Lees verder

Dure verzekeringen door fikse schades aan daken


Als gemeenten niets gaan doen om de schade door extreme regenbuien te beperken, zullen hoogstwaarschijnlijk de premies voor de opstalverzekeringen in de toekomst met tientallen euro's per jaar stijgen.

Lees verder

Bijzondere dakterrassen in Londen


In Londen hebben ze bijzondere dakterrassen, deze leveren een spectaculaire vergezicht over de stad. Wij hebben de mooiste op een rijtje gezet.

Lees verder

Per maand raken er honderden klussers zwaargewond


In de lente en zomer raken elke maand ongeveer 300 mensen zwaargewond aan hun handen als ze thuis doe-het-zelven. Soms weten mensen niet hoe ze met cirkelzagen en andere apparaten moeten omgaan, anderen hebben gewoon pech.

Lees verder

In 2015 wordt de isolatie-eis van de gebouwschil verhoogd


Per 1 januari 2015 wordt de isolatie-eis van de gebouwschil verhoogd. De Rc-waarde gaat van 3,5 naar 5,0. Ook de energieprestatiecoėfficienten worden aangescherpt. Energievastgoed.nl zet de belangrijkste wijzigingen op een rij.

Lees verder

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 Volgende