Vragen over isolatie? mail...

Voorlopig energielabel ingevoerd vanaf begin 2015


Huiseigenaren die nog geen energielabel hebben, krijgen in januari 2015 een voorlopig energielabel voor hun woning toegestuurd. Dit schrijft minister Blok aan de Tweede Kamer.

Lees verder

Achterstallig onderhoud bij huiseigenaren


Eigenaren stellen het onderhoud aan hun huis steeds vaker en langer uit. Dit gaat ten koste van de kwaliteit en de waarde van de woningen, waarschuwt Vereniging Eigen Huis.

Lees verder

Zonnepaneel producenten uit China leiden opnieuw markt


Opnieuw zijn Chinese zonnepaneelproducenten marktleiders in de zonnesector wereldwijd. Dit blijkt uit een overzicht van onderzoeksbureau IHS.

Lees verder

Goedkoop geld lenen voor isoleren van uw woning | platdak isoleren


Woningbezitters kunnen sinds 21 januari energiebesparende maatregelen in hun huis financieren met een Energiebesparinglening.

Lees verder

Dak woning isoleren in Amsterdam


De gemeente Amsterdam wil de bestaande woningvoorraad verbeteren en biedt daarom meerdere mogelijkheden aan gericht op de particuliere woningeigenaren, namelijk de subsidie woningisolatie, de energielening en een nieuw instrument: VvE advies. De gemeente wil hiermee de eigenaren van woningen stimuleren om aan de slag te gaan met isolatie. Dit leidt tot meer wooncomfort en levert direct een besparing op in geld en CO2-uitstoot.

Lees verder

Een foutloos energielabel bestaat niet


Stef Blok Minister voor Wonen en Rijksdienst zet zijn plannen voor een gratis energielabel gewoon door. Eventuele fouten neemt hij dan op de koop toe.

Lees verder

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 Volgende